Onze expertise

Onze kernexpertise is mensen te ondersteunen die in hun bezigheden voor een wezenlijke verandering staan, een switch. Denk aan oppakken van nieuw werk, verandering van werk of rol, verandering van omgeving, strategie of cultuur van het bedrijf.

Wij onderscheiden ons van de gangbare coaching, die zich richt op te ontdekken wat de cliënt kan en wil doordat wij ons vooral richten op het vormgeven en realiseren daarvan. Wij onderscheiden ons van resultaatgerichte methodieken (NLP, Act) doordat wij doelgericht zijn en accepteren dat het doel en de weg ernaar toe niet vastliggen en onderweg kunnen veranderen. Onze aanpak beoogt mensen actief te laten onderzoeken en experimenteren. Wij hanteren verkennende en creatieve technieken. 

Maatwerk

Onze specifiek daarvoor ontwikkelde aanpak, het SWITCH-Canvas©, kan in een scala van situaties ingezet worden waarin van veranderingen sprake is.
Bent u geïnteresseerd om uw situatie aan ons voor te leggen en de mogelijkheid van een maatwerktraject te onderzoeken, neem dan contact met ons op.

Wat wij bieden

Bevlogenheid

Bevlogen in actie komen.

Vitaliteit

Inspiratie en actie betekenen samen vitaliteit.

SWITCH-Canvas©

Het model van het SWITCH-Canvas© geeft structuur en garandeert een betekenisvolle stap voorwaarts.

Creatieve expertise

Wij brengen creatieve technieken in. Én een frisse blik.

Action Learning

Pragmatische best practices uit de wereld van de ondernemer, constructief, positief. Niet alleen praten maar ook doen.

Coaches

Onze coaches zijn door de wol geverfd, met tientallen jaren ervaring in persoonlijke coaching.

Is uw interesse gewekt?

Neem contact met ons op voor een kennismaking, vrijblijvend en zonder kosten. Dan kunnen we zien of we u vooruit kunnen helpen.

Bel naar Gijs of Johan als u meer wilt weten. Hun contactgegevens vindt u hier. U kunt natuurlijk ook onderstaand formulier gebruiken of een e-mailbericht sturen naar info@brightnewthings.nl.

Als lid aangesloten bij de Kring Andragologiealumni van de opleiding Andragologie van de UvA.

Als lid aangesloten bij :