Neem contact met ons op

Wij zijn gefascineerd door wat er aan de hand is als mensen iets met hun hart willen maar hun handen het niet doen. Wij geloven dat iedereen kan worden wat ie wil en dat medewerkers hun bedrijf dragen. Daar willen wij ons voor inzetten. Wij coachen het liefst leuke mensen…

Wij hebben er ervaring mee, en wij hebben expertise van wat er zoal een rol speelt in deze situaties. Wij weten wat de punten zijn waarop je vooruitgang kunt boeken, hoe er beweging kan ontstaan. Vooral zijn we gespecialiseerd in het coachen tijdens een switch; terwijl het gebeurt en midden in het avontuur.

Ons team

Gijs

Gijs van Dalfsen
ZZP-coach

gijs@brightnewthings.nl
+31 612 54 36 88

Ik ben een switcher: ik heb een paar jaar geleden mijn werk als programma-manager neergelegd en ben ondernemer geworden. Omdat ik wat anders wilde doen. Omdat tot mij doordrong dat voor een avontuur je gewoon iets kunt gaan doen wat je niet kunt. Dus dat heb ik gedaan.Opleidingen in wis- en natuurkunde (BsC), informatica en bedrijfskunde (MBA). Maar ook postbode, mijnwerker, imker geweest, et cetera. Enfin, is dat eigenlijk wel interessant? Het is namelijk allemaal verleden. Ik leef liever in het nu en speel graag in de zandbak van de grote mensen.

Johan

Johan Timmermans
ZZP- en Creatief Denken-coach

johan@brightnewthings.nl
+31 653 44 23 92

Ik ben lenig van geest en switch continu. Als ondernemer ben ik programma-manager, facilitator van creatieve denkprocessen én mede-eigenaar van enkele bedrijven. Anders dan wat leerboeken voorschrijven ondernemen wij zonder dikke businessplannen, maar pakken we de kansen die zich aandienen. Planmatig, maar ook weer niet. Gewoon beginnen en dan slim je koers bepalen. Surfend op de golven van synchroniciteit en serendipiteit.

Ti

Ti Fens
SWITCH©-coach

ti@brightnewthings.nl

Als trainer/coach heb ik meer dan 20 jaar ervaring mensen en groepen te begeleiden, met weerstand om te gaan, mensen te verleiden, in onderzoek te gaan, te luisteren, te confronteren, vragen te stellen, creatief te denken, en open te staan voor de toekomst.Mijn missie is rust en ruimte te brengen in het hart, het lichaam, en de geest van mensen.Ik ben als Andragoloog afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, heb daarna nog veel opleidingen gevolgd en voor veel bedrijven gewerkt, maar daar vertel ik later wel wat over...

Erik-Jan

Erik-Jan Zwiep
HR-expertise

erik-jan@brightnewthings.nl

Switchend tussen bedrijven heb ik een lange en brede ervaring opgedaan met het ondersteunen van werknemers in vele uiteenlopende situaties. Als je me vraagt wat me daarin het meeste voldoening geeft, dan zijn dat vooral die momenten dat ik iemand heb kunnen helpen een nieuwe mogelijkheid te ontdekken en te realiseren voor zichzelf. Ik heb een sterke interesse in training en ontwikkeling.

Bel naar Gijs of Johan als u meer wilt weten. e-Mailen of hieronder uw vraag stellen kan natuurlijk ook.

Is uw interesse gewekt?

Neem contact met ons op voor een kennismaking, vrijblijvend en zonder kosten. Dan kunnen we zien of we u vooruit kunnen helpen.

Bel naar Gijs of Johan als u meer wilt weten. Hun contactgegevens vindt u hier. U kunt natuurlijk ook onderstaand formulier gebruiken of een e-mailbericht sturen naar info@brightnewthings.nl.

Als lid aangesloten bij de Kring Andragologiealumni van de opleiding Andragologie van de UvA.

Als lid aangesloten bij :