De zes SWITCH-thema’s representeren de zes invalshoeken om een persoonlijk project of situatie te bekijken.

De afbeelding van de sledehonden representeert het mensbeeld achter het SWITCH-Canvas: Samenwerking en ontmoetingen en je persoonlijke inbreng ziet het SWITCH-canvas als mogelijkheden om je voort te bewegen in je verkenning van je nieuwe gebied.
Wij kijken vooruit en het is ons om vooruitgang te doen.

SWITCH-Canvas©

De SWITCH-Canvas©-methodiek is ontworpen om ‘iets te doen wat je nog niet eerder deed'.

Het SWITCH-traject bestaat uit een reeks van 6 gesprekken. In elk gesprek wordt één van de zes thema’s uit het SWITCH-Canvas© onderzocht. De eerste twee gesprekken zijn verkennend van aard, de volgende vier hebben een meer ondernemend karakter. Tussen de sessies voer je verkennende opdrachten uit.

Copyright

Het SWITCH-Canvas© is beschermd en in eigendom van Bright new things BV.

Kopiëren en digitaal publiceren van afbeeldingen van het SWITCH-Canvas© is toegestaan, mits de oorspronkelijke namen gebruikt worden (SWITCH-Canvas©) en de bron wordt vermeld (Bright new things BV).

Gebruik van het SWITCH-Canvas© in workshops of andere commerciële toepassingen is mogelijk; neem daarvoor alsjeblieft eerst contact met ons op.

Is uw interesse gewekt?

Neem contact met ons op voor een kennismaking, vrijblijvend en zonder kosten. Dan kunnen we zien of we u vooruit kunnen helpen.

Bel naar Gijs of Johan als u meer wilt weten. Hun contactgegevens vindt u hier. U kunt natuurlijk ook onderstaand formulier gebruiken of een e-mailbericht sturen naar info@brightnewthings.nl.

Als lid aangesloten bij de Kring Andragologiealumni van de opleiding Andragologie van de UvA.

Als lid aangesloten bij :