Ons aanbod

Wij geven online trainingen, workshops en persoonlijke coaching aan mensen die iets willen ondernemen wat nieuw voor ze is.
Werkgerelateerd, zoals verandering van werk, van baan switchen, een bedrijfje opstarten of ZZP’er worden.
Of in de privésfeer, zoals een reünie organiseren voor je over de wereld verspreide familie, in een orkest gaan spelen, een park aanleggen of een hobbyclub starten.
Daar hebben we specifiek een aanpak voor ontwikkeld, het SWITCH-Canvas©.

Afhankelijk van je behoefte en omvang van je vraagstuk hebben we producten en diensten die je verder kunnen helpen.

Persoonlijke SWITCH
Onder begeleiding van een persoonlijke coach doorloop je in 6 sessies het gehele SWITCH-Canvas.
Compleet met het boek, instructievideo’s en handige templates.

Vraag aan

Startup-SWITCH
Onder begeleiding van een persoonlijke coach maak je van je bedrijf een succes. In 6 sessies doorloop je het gehele SWITCH-Canvas en geef je vorm aan jouw bedrijf.
Compleet met het boek, instructievideo’s en handige templates.

Vraag aan

Werk-SWITCH
Heb je een baan en zit daar je vraagstuk? Onze persoonlijke coach doorloopt met jou in 6 sessies het gehele SWITCH-Canvas en helpt je verder met je carrière.
Compleet met het boek, instructievideo’s en handige templates.

Vraag aan

 

 

 

Kleine SWITCH
Onze gratis proefvariant van het SWITCH-Canvas, om te ervaren hoe dit gaat.

Kleine SWITCH

Kennismakingsworkshop
Om te onderzoeken of onze aanpak wat voor jou is. Het SWITCH-Canvas zet een verkenning in beweging. Dus kom ervaren hoe je jouw wens in gang kunt zetten.

Creatieve sessie voor jouw project
Een individuele sessie om met een coach jouw situatie door te spreken, vanaf jouw speelveld verder vooruit te kijken in je nieuwe richting en jouw eigen creativiteit daarin te ontwikkelen.

 

 

 

Doe Het Zelf SWITCH
De DHZ-SWITCH bestaat uit instructievideo’s en handige templates, waarmee je zelf de 6 stappen van het SWITCH-Canvas doorloopt.

SWITCH e-Learning
In je eigen tijd en tempo online het SWITCH-Canvas zien, ervaren én doorlopen? Compleet met instructievideo’s en handige templates.

Boek
Het boek Switchen – Hoe? Zo! van Gijs van Dalfsen.

 

 

 

Verdiepingssessie Het Speelveld
Je weet wat je wilt en wat je kunt, en toch gebeurt er niets… Laat ons jou helpen dat begin te maken en op een speelveld te komen.

Verdiepingsworkshop Inspiratie en Waarde
Onderzoek je inspiratie en wat je meebrengt op jouw nieuwe speelveld.

Verdiepingssessie De Poolster
Een individuele sessie om je positie te bepalen, de nieuwe richting in je verkenning te vinden en zo je volgende stap helder te krijgen.

 

 

 

Verdiepingsworkshop De Poolster
Een workshop om samen met anderen jouw positie te bepalen, de nieuwe richting in je verkenning te vinden en zo jouw volgende stap helder te krijgen.

 

 

Bright_new_things SWITCH_Canvas-Materialen_voor_workshop

Kennismakingsworkshop

Ervaar in één ochtend de kracht van het SWITCH-Canvas

Wil je eerst iets meer weten van het SWITCH-Canvas? Dat kan. Kom naar een kennismakingsworkshop. Tijdens deze workshop onderzoek je of onze aanpak wat voor jou is en hoe het SWITCH-Canvas voor jou kan werken. Je kunt ook alvast je idee, je wens of je plan, meebrengen en ter sprake brengen. In een groep van drie tot zes mensen krijg je een indruk van wat een volgende stap vooruit is die je op jouw speelveld kunt zetten. De interactie met andere deelnemers wordt daarbij als zeer waardevol ervaren. Zij helpen jou om te scherper te definiëren wat je wilt en welk speelveld je dan zou kunnen betreden.
Het SWITCH-Canvas zet een verkenning in beweging, dus kom ervaren hoe je jouw wens in gang kunnen zetten.

Kennismakingsworkshops duren een ochtend en vinden plaats in Weesp, in het Fort aan de Ossenmarkt. Een eenvoudige lunch is inbegrepen. Inschrijven doe je door op onderstaande knop te klikken. Geef de door jou gewenste datum op, dan nemen wij contact met je op.
De kosten zijn EUR 65, exclusief BTW.

Bright_new_things SWITCH_Canvas-Creatieve-sessie

Creatieve sessie voor jouw project

Met ons sparren over jouw project aan de hand van het SWITCH-Canvas

Wil je een gesprek over jouw situatie – een creatieve sessie – om op nieuwe ideeën, acties, en speelvelden te komen? Een nieuwe frisse wind? Breng je project mee en we kijken er vanuit het perspectief van het SWITCH-Canvas naar. De C van SWITCH gaat over creativiteit. Wij helpen jou om verder vooruit te kijken in je nieuwe richting
Zo’n creatieve sessie vindt plaats in Weesp, in het Fort aan de Ossenmarkt, maar in onderling overleg kan het ook ergens anders. Druk op onderstaande knop en wij nemen contact met je op om een datum en tijd af te spreken.
De kosten zijn EUR 95, exclusief BTW.

Bright_new_things SWITCH_Canvas-Gereedschap-2

Doe Het Zelf SWITCH

Doorloop zelf het SWITCH-Canvas in 30 minuten

De DHZ-SWITCH is bevindt zich tussen de Kleine SWITCH en SWITCH e-Learning in. Anders dan de Kleine SWITCH omvat de DHZ-SWITCH alle stappen het SWITCH-Canvas, maar de instructievideo’s zijn niet zo uitgebreid als die van de e-Learning. Enkele handige templates helpen je om het geleerde direct toe te passen.
De kosten zijn EUR 9,50, exclusief BTW.

Bright_new_things SWITCH_Canvas-Dame-achter-PC

SWITCH e-Learning

Stap voor stap door het SWITCH-Canvas, in je eigen tempo

Een klein voorproefje heb je kunnen zien in de ‘Kleine Switch’. Onze e-Learning gaat veel verder. Ze bestaat uit een complete set instructievideo’s en handige templates, waarin stap voor stap alle stappen van het SWITCH-Canvas doorlopen worden.
De kosten zijn EUR 29,50, exclusief BTW.

Bright_new_things SWITCH_Canvas-Ik-ga-ook-wat-anders-doen

Verdiepingssessie Het Speelveld

Zet onder begeleiding je eerste stap

Je hebt de DHZ-SWITCH, e-Learning of Kennismakingsworkshop gevolgd en/of het boek gelezen. Je weet wat je wilt en wat je kunt, en toch gebeurt er niets… Laat ons jou dan helpen dat begin te maken en op een speelveld te komen. In een individueel gesprek onderzoeken we hoe jouw succes er uit ziet en van daaruit komen we tot een experiment dat geschikt is voor jou. En wat jij nodig hebt om je speelveld te betreden.
De sessie duurt één uur en vindt plaats in Weesp, in het Fort aan de Ossenmarkt, maar in onderling overleg kan het ook ergens anders. Druk op onderstaande knop en wij nemen contact met je op om een datum en tijd af te spreken.
De kosten zijn EUR 125, excl. BTW.

Bright_new_things SWITCH_Canvas-Mensen-met-lichtjes

Verdiepingsworkshop Inspiratie en Waarde

Onderzoek je inspiratie en wat je meebrengt op jouw nieuwe speelveld.

Je hebt de DHZ-SWITCH, e-Learning of Kennismakingsworkshop gevolgd en/of het boek gelezen. Je bent aan de slag gegaan en hebt je nieuwe speelveld betreden. En dan wil je ook eens met anderen praten over je doel, om met hun input en feedback scherper te krijgen welke Waarde je meebrengt op het speelveld en waar je Inspiratie vandaan komt.
De workshop vindt plaats in Weesp, in het Fort aan de Ossenmarkt, maar in onderling overleg kan het ook ergens anders. Druk op onderstaande knop en wij nemen contact met je op om een datum en tijd af te spreken.
De kosten zijn EUR 195, exclusief BTW.

Bright_new_things SWITCH_Canvas-Lamp-als-ster

Verdiepingssessie De Poolster

In een gesprek helpen we jou je richting te vinden

Je bent al een aardig eind op weg met je SWITCH en aangeland bij Transformatie, de stap waarin je met alle nieuwe inzichten je nieuwe richting in gaat slaan. Maar dat valt nog niet mee om die richting helder te krijgen. Laat ons jou daar dan bij helpen. In een individueel gesprek onderzoeken we waar je staat en hoe de nieuwe richting in jouw verkenning er uit ziet, om zo je volgende stap helder te krijgen.
Deze sessie vindt plaats in Weesp, in het Fort aan de Ossenmarkt, maar in onderling overleg kan het ook ergens anders.
Druk op onderstaande knop en wij nemen contact met je op om een datum en tijd af te spreken.
De kosten zijn EUR 125, exclusief BTW.

Bright_new_things SWITCH_Canvas-Presentatie

Verdiepingsworkshop De Poolster

Met deze workshop zet je koers in jouw nieuwe richting

Je bent al een aardig eind op weg met je SWITCH en aangeland bij Transformatie, de stap waarin je met alle nieuwe inzichten je nieuwe richting in gaat slaan. Maar dat valt nog niet mee om die richting helder te krijgen. Je wilt er ook eens met anderen over, om van hun input en feedback te krijgen en geïnspireerd te worden door hun SWITCH-trajecten.
Deze verdiepingsworkshop vindt plaats in Weesp, in het Fort aan de Ossenmarkt, maar in onderling overleg kan het ook ergens anders. Druk op onderstaande knop en wij nemen contact met je op om een datum en tijd af te spreken.
De kosten zijn EUR 195, exclusief BTW.