Het Werk-SWITCH traject

Een andere baan, of een andere rol bij je bedrijf… Het is gezond om af en toe van plek te veranderen en een nieuwe uitdaging te kiezen, om je geest te verzetten. Ons brein houdt van beweging, het houdt van nieuwe dingen. Net als een kind dat niet wil stilzitten en niet steeds hetzelfde wil doen.

Switch-coaching is anders dan andere vormen van coaching. Het gaat er niet vanuit dat problematiek het startpunt is voor verandering, en probleemoplossing de aanpak die daarbij hoort. Het kijkt niet naar het verleden. Het houdt zich niet bezig met blokkades wegnemen, of de boel weer op gang helpen. Er wordt niet gevraagd: ‘Wat is er mis?’ Om kort te gaan: Je zit niet bij de psycholoog.
In plaats daarvan wordt er vooruitgekeken. Er wordt in vrijheid iets nieuws gecreëerd. Constructief, en voortbouwend op positieve ervaringen. Zodat je voor jezelf omstandigheden creëert waarin nieuwe en frisse kansen komen bovendrijven.
Is dat iets voor jou? Heb je op het gebied van werk iets wat je zou willen verkennen?

Het Werk-SWITCH traject bestaat uit een reeks van 6 coachgesprekken van gemiddeld zo’n 1,5 uur, over een periode van zo’n 3 maanden. In elk gesprek wordt één van de zes thema’s uit het SWITCH-Canvas© onderzocht.
De eerste twee gesprekken zijn verkennend van aard, de volgende vier hebben een meer ondernemend karakter. Tussen de sessies voer je verkennende opdrachten uit.
De gesprekken vinden plaats in Weesp, in het Fort aan de Ossenmarkt, maar in onderling overleg kan het ook ergens anders (mogelijk brengen we je dan wel meerkosten in rekening).
De kosten zijn EUR 1.750, exclusief BTW. Daarin zijn de toegang tot SWITCH e-Learning en het boek Switchen - Hoe? Zo! inbegrepen.

Zet je een volgende stap in je carrière? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Werk-SWITCH

Wil je eerst ervaren hoe dit gaat? Bekijk onze 'Kleine SWITCH', onze proeverij.

Kleine SWITCH

SWITCH-Canvas© voor werknemers

Wij coachen werknemers die iets gaan doen wat ze niet eerder hebben gedaan, in hun huidige baan of een nieuwe baan.

Constructief

Onze waarde ligt op het constructieve aspect: het kiezen van een nieuw pad, dat nieuwe pad opgaan, het ontdekken en verkennen van nieuwe mogelijkheden, het inbrengen van creatieve invalshoeken.

Positieve psychologie
Bijzonder aan onze coaching is dat we niet naar het verleden kijken. Wij houden ons niet bezig met probleemoplossing, maar kijken liever vooruit naar de toekomst en willen daar het liefst mee aan de slag.

Creatief
Wij combineren onze coachingstechnieken met creatieve denktechnieken en werkvormen, omdat je zo oplossingen vindt die je anders niet 1-2-3 zou vinden. Én omdat dat heel leuk en inspirerend is, waardoor je energie krijgt om aan de slag te gaan.

Zit niet meer vast
Ben je vol inspiratie begonnen maar ergens blijven steken? Na de gesprekken ben je weer geactiveerd en ontkoppeld

SWITCH-Canvas©
Het wetenschappelijk onderbouwde model van het SWITCH-Canvas© geeft structuur en overzicht

Creatieve expertise
Wij helpen jou nieuwe mogelijkheden te creëren voor jouw situatie.

Waarde
Wij helpen jou je eigen waarde in te brengen.

Coaches
Onze coaches zijn door de wol geverfd, met tientallen jaren ervaring in persoonlijk coaching.

Succes
Wij brengen een constructieve aanpak mee, wij kijken vooruit.

Ja, ik sta voor een verandering in mijn werk en meld me aan voor het SWITCH-traject.

Bestel direct

Voor ik bestel wil ik graag meer weten. Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak.

Je gegevens zijn veilig bij ons, wij stellen die niet aan anderen beschikbaar.

Bright_new_things SWITCH_Canvas-Man_achter_PC