Onze algemene voorwaarden (in gewoon Nederlands)

Beste klant,

Bright new things wil graag een meerjarige en prettige relatie met u onderhouden en wij zullen onze uiterste best doen om u tevreden te stellen.
Als wij gezamenlijk een contract ondertekenen zal elke partij leveren wat overeengekomen is. Ook zullen we elkaars gegevens op een veilige plaats bewaren en niet delen met anderen, noch gedurende de looptijd, noch na beëindiging van het contract.
Neem alstublieft contact met ons op als u een vraag of een klacht heeft. Wij zijn er van overtuigd dat we een passende oplossing kunnen vinden, op een manier die acceptabel is voor beide partijen.

Met vriendelijke groet,
het team van Bright new things

Download

De uitgebreide Algemene Leveringsvoorwaarden kunt u hier vinden (in pdf-formaat). Ons bedrijf is een Nederlands bedrijf waar de Nederlandse wet op van toepassing is.

Is uw interesse gewekt?

Neem contact met ons op voor een kennismaking, vrijblijvend en zonder kosten. Dan kunnen we zien of we u vooruit kunnen helpen.

Bel naar Gijs of Johan als u meer wilt weten. Hun contactgegevens vindt u hier. U kunt natuurlijk ook onderstaand formulier gebruiken of een e-mailbericht sturen naar info@brightnewthings.nl.

Als lid aangesloten bij de Kring Andragologiealumni van de opleiding Andragologie van de UvA.

Als lid aangesloten bij :