Ons team

Bright_new_things SWITCH_Canvas-IMG_1653-Gijs

Gijs van Dalfsen
ZZP-coach

gijs@brightnewthings.nl
+31 612 54 36 88

Ik ben een switcher: ik heb een paar jaar geleden mijn werk als programmamanager neergelegd en ben ondernemer geworden. Omdat ik wat anders wilde doen. Omdat tot mij doordrong dat voor een avontuur je gewoon iets kunt gaan doen wat je niet kunt. Dus dat heb ik gedaan.
Opleidingen in wis- en natuurkunde, dan ICT, dan een MBA in projectmanagement. Maar ook postbode, mijnwerker, imker geweest, et cetera. Enfin, is dat eigenlijk wel interessant? Het is namelijk allemaal verleden. Ik leef liever in het nu en speel graag in de zandbak van de grote mensen.

Bright_new_things SWITCH_Canvas-IMG_1692-Johan

Johan Timmermans
ZZP- en Creatief Denken-coach

johan@brightnewthings.nl
+31 653 44 23 92

Ik ben lenig van geest en switch continu. Als ondernemer ben ik programmamanager, facilitator van creatieve denkprocessen én mede-eigenaar van enkele bedrijven. Anders dan wat leerboeken voorschrijven ondernemen wij zonder dikke businessplannen, maar pakken we de kansen die zich aandienen. Planmatig, maar ook weer niet. Gewoon beginnen en dan slim je koers bepalen. Surfend op de golven van synchroniciteit en serendipiteit.

Bright_new_things SWITCH_Canvas-IMG_1603-Ti

Ti Fens
SWITCH-coach

ti@brightnewthings.nl

Als trainer/coach heb ik meer dan 20 jaar ervaring mensen en groepen te begeleiden, met weerstand om te gaan, mensen te verleiden, in onderzoek te gaan, te luisteren, te confronteren, vragen te stellen, creatief te denken, en open te staan voor de toekomst.
Mijn missie is rust en ruimte te brengen in het hart, het lichaam, en de geest van mensen.
Ik ben als Andragoloog afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, heb daarna nog veel opleidingen gevolgd en voor veel bedrijven gewerkt, maar daar vertel ik later wel wat over…

Bright_new_things SWITCH_Canvas-IMG_3445-ErikJan

Erik-Jan Zwiep
HR-coach

erik-jan@brightnewthings.nl

Switchend tussen bedrijven heb ik een lange en brede ervaring opgedaan met het ondersteunen van werknemers in vele uiteenlopende situaties. Als je me vraagt wat me daarin het meeste voldoening geeft, dan zijn dat vooral die momenten dat ik iemand heb kunnen helpen een nieuwe mogelijkheid te ontdekken en te realiseren voor zichzelf. Ik heb een sterke interesse in training en ontwikkeling.

Bel naar Gijs of Johan als je meer wilt weten, of stuur ze een e-mail.

Bright new things

Onze kernexpertise is mensen te ondersteunen die voor een wezenlijke verandering staan, een switch: Denk aan het oppakken van nieuw werk, verandering van werk of rol, het opzetten van een bedrijf, het vormgeven van een midlife-switch. Wij hanteren daarvoor een eigen in de praktijk bewezen methodiek, het SWITCH-Canvas©.

Wij onderscheiden ons van het gangbare coachen, dat zich richt op te ontdekken wat de cliënt kan en wil doordat wij ons vooral richten op het vormgeven en realiseren daarvan. Onze aanpak beoogt mensen actief te laten onderzoeken en experimenteren. Wij hanteren verkennende en creatieve technieken.

Wie wij zijn en wat ons beweegt

Wij zijn gefascineerd door wat er aan de hand is als mensen iets met hun hart willen maar hun handen het niet doen. Wij geloven dat iedereen kan worden wat ie wil en dat medewerkers hun bedrijf dragen. Daar willen wij ons voor inzetten. Wij coachen het liefst leuke mensen…

Ons team bestaat uit ervaren coaches, met verstand en ervaring van switches. Zonder uitzondering met vele jaren ervaring in het coachen, van zowel groepen als personen en op vele gebieden.

Wij zijn specialisten op het gebied van switches en creatief denken. Wij hebben er ervaring mee, en wij hebben expertise van wat er zoal een rol speelt in deze situaties. Wij weten wat de punten zijn waarop je vooruitgang kunt boeken, hoe er beweging kan ontstaan. Vooral zijn we gespecialiseerd in het coachen tijdens een switch; terwijl het gebeurt en midden in het avontuur.